Kpoha Camping vatandaşları doğa ile buluşturuyor

Kpoha Camping etkinlik hareketi, güvenlik önlemleri ile vatandaşları hafta sonu doğa ile buluşturacak.

Yayınlama: 25.01.2022
438
A+
A-

29 Ocak Cumartesi günü başlayacak olan etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Kpoha Camping sorumlularından Mikail Kızılkaya, şu ifadeleri kullandı:

 

“İlk adımlarını attığımız camping organizasyonlarına bir yenisini daha eklemenin keyfini yaşamaktayız. Misyonumuz İnegöl’de kamp kültürünü ve camping organizasyonlarını yaymak, bu konuda halkı bilinçlendirmek ve doğa sevgisini aşılamaktır. Kurucu liderimiz Umutcan Kökçü önderliğinde, minik bir grupla başladığımız fakat şimdi kocaman bir aileye sahip olduğumuz oluşumumuz, artık çok daha tecrübeli çok daha aktif. Kampçılığın yanı sıra eklediğimiz eğitimler stantlar ve atölyeler, organizasyon dışında önceliğimizin üyeleri bilinçlendirmek ve birçok konuda kendilerine yetkinlikler katabilmelerini sağlamaktır.






 

Önümüzdeki etkinlikte bizlere eşlik edecek olan eğitmenimiz Betül Alınca ve ekip üyelerinden oluşan tiyatro oyunu, açık hava sineması, dağcılık, kampçılık, doğada hayatta kalabilme atölyesi gibi aktiviteler eğiticilik konusunda bizim en güçlü yanımızdır. Temamızdan da anlaşılacağı üzere gökyüzünün bize sunduğu güzelliklere yer vermekteyiz. Yamaç paraşütü pilotumuz Emre Pal etkinliklerimizde hem paraşüt tanıtımıyla hem de kamp alanımızda sağladığı uçuşlarla bizim yanımızda.

 

İnegöl halkından beklediğimiz, genç girişimcilere gösterecekleri destek ve hoşgörü en önemli isteğimizdir. Bu yolda bize gelişim alanında dostluk ve yol arkadaşlığı yapabilecek olan yine İnegöl halkıdır”

 

HABER: AHMET KABRAN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş