Kulislerde bomba haber; aday Taban

Yayınlama: 07.01.2024
835
A+
A-

2024 yerel seçimlerine yönelik heyecan dorukta! AK Parti’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Alinur Aktaş olarak belirlenmesinin ardından şimdi de gözler İnegöl Belediye Başkan adayına çevrildi. AK Parti’nin tercihi konusunda en çok konuşulan isim, mevcut Belediye Başkanı Alper Taban oldu. Ve sonunda kulislerde dolaşan sürpriz haber gerçekleşti: Alper Taban, AK Parti’nin İnegöl Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi.

Alper Taban’ın adının ön plana çıkması, çalışkan ve mütevazı kişiliğiyle bilinen bir ismin tercih edildiği izlenimini veriyor. İnegöl halkının da bu kararı olumlu bir şekilde karşılaması bekleniyor, zira Taban, geçmişte gösterdiği performans ve şehre kazandırdığı projelerle tanınıyor.

Merakla beklenen açıklama tarihi de belli oldu. Alper Taban’ın ismi ve projeleri, önümüzdeki hafta içinde resmi olarak duyurulacak. Bu durum, İnegöl sakinleri arasında bir beklenti ve heyecan dalgası yaratırken, AK Parti’nin İnegöl için sağlam bir liderlik sunmaya hazırlandığı izlenimini veriyor.






Alper Taban’ın adaylığıyla birlikte, AK Parti’nin İnegöl için güçlü ve etkili bir kadroyla seçimlere hazırlandığına dair umutlar artıyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş