Kültür Park’ı köpekler bastı

İnegöl’de bulunan vatandaşların aileleri ile gidebilecekleri en önemli yerlerden biri olan Kültür Park’ın içerisinde köpeklerin çoğalması, vatandaşların tedirgin olmasına neden oluyor.

Yayınlama: 03.09.2018
817
A+
A-

İlçemizde vatandaşların uğrak yerlerinden biri olan Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde son günlerde sokak köpeklerinin artması vatandaşları tedirgin ediyor.

 

Grup halinde dolaşan sokak köpekleri nedeni ile vatandaşlar tedirginliklerini gizleyemezken, konu ile ilgili çalışmaların yapılmasını talep etti.






 

ÇÖPLÜĞE ÇEVİRDİLER

Yine kültür park içerisinde bulunan alanlarda, bazı duyarsız vatandaşların çöpleri gelişi güzel bırakması, çevre kirliliğinin giderek armasına neden oluyor. Park içerisinde bu görüntüler duyarlı vatandaşlar tarafından kınanırken, bu şahısların tespit edilmesi ve gerekirse cezai işlem uygulanması gerektiğini ifade ettiler.

 

MOTOSİKLET TEHLİKESİ

Şehir merkezinde vatandaşların rahatça vakit geçirmek için tercih ettiği Kültür Park, son dönemlerde tehlikeli anlara da şahitlik ediyor. Motosiklet sürücülerinin hız yaparak çevreye zarar vermesi, yine vatandaşların tepki gösterdiği konuların başında geliyor.

 

Bu konuda görüş bildiren vatandaşlar, gerekirse motosikletlerin parka girişinin yasaklanması konusunda yeni bir adım atılması gerektiğini ifade etti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş