Kursiyerlerin karakalem sergisi izlenime açıldı

Yayınlama: 05.06.2023
60
A+
A-

İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Resim Kursu öğrencilerinin ‘karakalem sergisi’, İnegöl AVM Sergi Salonu’nda izlenime açıldı.

İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Resim Kursu öğrencilerinin tüm yıl boyunca yapmış oldukları karakalem eserleri, İnegöl AVM Sergi Salonunda gerçekleşen açılış töreni ile izlenime açıldı.

Sergi açılışına İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ömer Göktürk ile çok sayıda okul müdürü, öğretmen, usta öğreticiler ve sanatseverler katıldı.






İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Görsel Sanatlar Öğretmeni Şahin Güdül tarafından resim alanında kurs verilen kursiyerler arasında öğretmenler, ev hanımları, serbest meslek sahipleri, öğrenciler, resim meraklılarının bulunması ve daha ilk tecrübeleri olmalarına rağmen yedi ay gibi kısa bir sürede birbirinden güzel eserlerin ortaya çıkması büyük takdir topladı.

Karakalem tarzında yapılan eserler sergi salonunda davetliler ve İnegöllüler tarafından büyük ilgi gördü. Çok çeşitli portre, akrilik, pastel, manzara, perspektif ve serbest çalışmaların yer aldığı 170 eser 07.06.2023 gününe kadar izlenime açık tutulacak.

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş