KUŞU ÖTMEYEN VATANDA İNEGÖL BELEDİYESİNİ ARADI

Bursa’nın İnegöl ilçe belediyesi tarafından vatandaşlarla daha hızlı iletişim kurulması amacıyla kurulan Çözüm Merkezi ihbar hattına gelen ilginç ihbarlar şaşırttı. Bir vatandaş, horoz sesinden rahatsızım, gagalarını bağlar mısınız” ihbarı ile şaşırttı.

Yayınlama: 28.01.2020
756
A+
A-

İnegöl Belediyesi tarafından vatandaşlara daha hızlı hizmet götürülebilmesi için  kurulan Çözüm Merkezi ihbar hattına ilginç ihbarlar geliyor. Pazardaki biberleri beğenmeyen bir vatanda ihbar hattını arayak, Pazardan biber aldım, biberler yamuk çıktı söyleyin düz satsınlar diye ihbarda bulundu. Arabasının yedek parçasını kaybeen bir vatandaş ise ihbar hattını arayarak yedek parçasını bulma konusunda yardım istedi.

 

Doğum yapmak isteyen, koltuk altı deodarantı arayan vatandaşlarda ihbar hattını arayarak talepte bulundu.






 

Evindeki kuşun ötmediğini, bir horozun çok ses yaptığını ve gagasının bağlanmasını isteyen vatandaşların yanı sıra Kontörüm bitti kontör yükler misiniz, telefonumun puk kodunu bulamıyorum nasıl halledebilirim gibi yardım taleplerinde de bulunuluyor.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezi Sorumlusu Hakan Filiz ilginç ihbarlar ile karşılaştıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın istek,talep ve şikayetlerini gerekli kurumlara ve müdürlüklere iletmek gibi çalışmalar yapılmaktadır. Evlenmek isteyenler, arabasının yedek parçasını bulamayanlar, Pazar biberin düz satılmasını isteyenler gibi komik olaylar ile de karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımızdan daha iyi hizmet için, sorunların daha hızlı çözülebilmesi için bu gibi ihbarlar ile çözüm merkei hatlarını meşgul etmemelerini istiyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş