‘Madem İnegöl’ün havasını düşünüyorsun, neden fabrikanda katı atık kullanıyorsun’

Yayınlama: 30.03.2024
724
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, kendisini sürekli eleştirerek, hava kirliliği söylemleri ile oy devşirmeye çalışan SP Adayı Hasan Eroğlu ile ilgili üstü kapalı açıklamalarda bulunarak, “Madem İnegöl’ün havasını düşünüyorsun, neden fabrikanda katı atık kullanıyorsun” dedi.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen canlı yayın programında konuşan Taban, hava kirliliği söylemleri ile oy devşirmeye çalışan SP Adayı Hasan Eroğlu ile ilgili üstü kapalı açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Siyasi Partilerden birinin adayı, geçtiğimiz günlerde çıkmış bir yerlerden çekim yapıyor, hava kirliliği diyor, bilmem ne diyor… Ne kadar samimiyetsiz olduklarını görüyorum. Kedi fabrikasında dahi bu talimata rağmen doğalgaza geçmeyenlerden. Bakın samimi olun samimi. Lütfen samimi olun. Halkı aldatmaya dönük adımlar atmayın. Sistem diyor ki katı yakıttan çıkın, doğalgaza geçin. Tabi o dönem ticaret odalarımız valiliklere gittiler, ‘Bizlere biraz süre verilmesini istiyoruz, bu geçişler çok keskin olursa bu bir maliyet. Bir süre verin, bu süre içerisinde geçelim’ dediler. Çok çevreciyseniz madem neden geçmiyorsunuz? Samimiyetsizlik hat safhada”






HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş