Mehmet Önem Bozoğlu, Görevinden affını isteyip adaylığını açıkladı

Yayınlama: 15.03.2023
1.123
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı, Elektrik Elektronik Mühendisi Mehmet Önem Bozoğlu, yaptığı açıklama ile görevinden istifa ederek milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. Bozoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ülkemize, milletimize ve memleketimize daha faydalı olabilmek adına aldığımız bu kararın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Önem Bozoğlu, yaptığı açıklama ile görevinden affını isteyerek, milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

DEVLET-MİLLET BİRLİKTELİĞİ İLE YARALAR SARILACAK






Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bozoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizde zor bir dönemden geçiyor. Özellikle güneyimizde meydana gelen depremler nedeni ile binlerce vatandaşımız yaşamını yitirdi. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Dost ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Devlet-millet birlikteliği ile inşallah en kısa sürede bu yaraların sarılacağına inancım tamdır”

ALDIĞIMIZ BU KARARIN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM

Bozoğlu, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:

“Değerli dava arkadaşlarım, nasipse bir seçim sürecini daha icra edeceğiz. Bugüne kadar milletimiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalıştık, gayret ettik. Bu anlamda görevimizi layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum. Şimdi yeni bir ufuk var. Bu anlamda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında, ülkemize, milletimize ve memleketimize daha fazla faydalı olmak için görevimden istifa ederek, AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adaylığımız için başvurularımızı gerçekleştirdik. Bu istifa bir ayrılış değil, bu istifa bir kopuş değil, bu istifa aksine yeniden bağlanma ve ilk gün ki aşkla, çalışma azmi ile gönüllere girmeye bir vesiledir. Elimizden geleni yaparak, ülkemize, milletimize ve memleketimize daha faydalı olabilmek adına aldığımız bu kararın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birlikte görev aldığım ilçe başkanım Mustafa Durmuş başta olmak üzere, tüm yönetimimize, kadın kollarımızdaki yöneticilerimize ve gençlik kollarındaki yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum”

MEHMET ÖNEM BOZOĞLU

1966 Doğumlu olan Mehmet Önem Bozoğlu, ilk, orta ve lise öğrenimini İnegöl’de tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden 1989 yılında mezun oldu. Yüksek lisansını Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde tamamlayan Bozoğlu, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Meslek kariyerinde birçok önemli başarıya imza atan Bozoğlu, yurt dışında birçok eğitim programına da katılım sağladı. Tübitak MAM ‘da, Enerji Enstitüsünde Ar-Ge çalışmalarında bulundu. Koç Holding (Demirdöküm)(Ar-Ge birimi) ve Sanko Holding’de (Airfel), çalıştı. Botaş İnt. Limited (Ceyhan Yumurtalık Boru Hattı) ve Emsey Hastanesi’nde A Sınıfı İş Güvenliği mühendisi olarak görev aldı. Asıl uzmanlık alanı olan Yenilenebilir Enerji (GES) konusunda profesyonel danışmanlık yapan Bozoğlu’nun kendisine ait danışmanlık firması bulunmakta.

İyi derecede İngilizce bilen Bozoğlu, ulusal ve uluslararası toplantılara katıldı ve üniversitelerde de seminerler verdi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş