MEMUR-SEN’E İNDİRİM FIRSATI

İnegöl Memur-Sen ile Özel Aritmi İnegöl Hastanesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde sendika üyelerine özel indirim fırsatı sunuldu.

Yayınlama: 06.06.2017
757
A+
A-

Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen, Sağlık-Sen, Bem Bir-Sen, Diyanet-Sen,  Büro Memur-Sen ve Toç Bir-Sen üyelerini kapsayan indirim anlaşması Özel Aritmi Hastanesi ile imzalandı.

 

Memur-Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş’ın, Özel Aritmi İnegöl Hastanesi adına da Genel Müdür Dr. Mehmet Güncan’ın imzaladığı indirim anlaşması gereği, ayakta muayenelerde yüzde 20 indirim yapılacak, yatarak medical tedavilerde sadece yatak ücreti 100 TL alınacak, ameliyatlarda yüzde 10 indirim uygulanacak.






 

ÜYELERİMİZE FIRSATLAR SUNUYORUZ

İmza töreninde konuşan Memur-Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş, “Memur-Sen konfederasyonuna bağlı 11 sendika bulunmaktadır.Bunlardan 6 tanesi İnegöl’de faaliyet göstermektedir.Bu 6 sendikanın toplam üye sayısı 2 bin 500’dür.  İnegöl’ün en büyük sivil toplum kuruluşunu temsil etmekteyiz.Daha önceden de farklı kurumlarla indirim anlaşmaları yapmıştık. Bizler sendika olarak üyelerimizin sosyal ve özlük hakları ile ilgili kazanımlar elde etmek için birçok çalışmalar yapmaktayız.Bu indirim anlaşmasının hem üyelerimize hem de Özel Aritmi Hastanesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Özel Aritmi İnegöl Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mehmet Güncan ise, İnegöl’de çok güzel çalışmalara imza attıklarını ve güzel hizmetler verdiklerini dile getirerek bu anlaşmanın Memur-Sen camiasına hayırlı olmasını temenni etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş