Mesut Ekren adaylığını açıkladı

Yayınlama: 05.01.2024
1.801
A+
A-

Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Mesut Ekren, mahalle muhtarı olması durumunda yapmayı planladığı çalışmaları açıklayarak mahalle sakinlerinden destek istedi.

Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Mesut Ekren, adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekren, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:






“Öncelikle seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yıllardır İnegöl’de esnaflık yapıyoruz, ciddi tecrübeler edindik. Yine yıllardır Hamidiye Mahallesi’nde ikamet ediyoruz; bu nedenle mahallemizin temel sorunlarını, sıkıntılarını ve güzelliklerini en iyi bilen insanlardan bir tanesiyiz. Doğal olarak, Hamidiye Mahallesi muhtar adayı olmamız da bundan kaynaklanıyor.

Çeşitli büyüklerimiz ve mahalle sakinlerimizin özellikle bizi muhtar görmek istemesi nedeniyle, bizler de adaylığımızı açıkladık. Bu bir bayrak yarışıdır, herkese başarılar diliyorum. İnşallah, bizler eğer muhtar olabilirsek, mahallemizin temel sıkıntılarının çözülmesi için elimizden geleni yapacağız. Aynı zamanda, mahallemizde bulunan gerek tarihi gerekse güzelliği ile ön plana çıkan alanların vatandaşlarına hizmetine açılması için yerel yönetimlerle dirsek temasında bulunarak, bu işleri inşallah halledeceğiz. Adaylığımızı açıkladık. Ben tüm mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum”

Ekren’in açıklamaları, mahalle sakinleri arasında olumlu yankı bulurken, seçimlere dair merak da artmış durumda.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş