MHP’den Bilican’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 24.03.2018
878
A+
A-

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Ziyaret için teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirdi.






 

Daha sonra konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, “Seçildiğimiz günden bugüne kadar elimizden geldiğince İnegöl’de ki kurum ve kuruluşlar,dernekler, STK’lar  ile iletişim halinde olmaya gayret gösterdik, ziyaretlerde bulunduk. Bugünde bizim için en önemli alan olan Milli Eğitim İlçe Müdürümüz sayın Fatih Bilican’ı makamında ziyaret ettik. İnegöl’de ki eğitim camiasını konuştuk. Biliyorsunuz ki eğitim doğumdan ölüme kadar olması gereken en önemli konudur. Eğitim önce evde, sonrada okulda, sonra toplumun geneline yayılır. Bizlerinde hayalini kurduğu ülke işte tam bu yöndedir. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak eğitim için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş