MHP’den Saadet ve Gelecek Partisi’ne eleştiri

Yayınlama: 09.03.2023
207
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, muhalefet temsilcilerinin sözleri üzerine açıklamalarda bulundu. Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’ne eleştirilerde bulunan Bayram, “Bırakın siyaseti bir kenara; bu vebale ortak olacak mısın Milli Görüşçü kardeşim?” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Yusuf Ziya Özcan ve Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın’ın açıklamalarının ardından eleştirilerde bulundu.

İlk olarak Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Yusuf Ziya Özcan’ın, ‘AK Parti + MHP iktidarı, sizden bundan böyle yaşama hakkı yok’ ifadelerini eleştiren Bayram, şu ifadeleri kullandı:






“Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Yusuf Ziya Özcan bizi ölümle tehdit ediyor. Seçimi kazanınca yaşam hakkı tanımayacakmış. Koskoca eski YÖK başkanı ve akademisyen, kendi gibi düşünmeyen milyonlarca insanı öldürmekle tehdit ediyor. Tabi bizi tanımıyor, ölmeyi tehdit olarak algılayacağımızı sanıyor o ayrı mesele. Ama millet ittifakı mensupları müsterih olsunlar. Şu an olduğu gibi seçimi kazandıktan sonra da bize oy vermeyen tüm vatandaşlarımıza eşit ve adil bir şekilde davranmaya devam edeceğiz”

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın’ın, “Kılıçdaroğlu pek tabii HDP’yi ziyaret edecektir. Etmemesi büyük eksiklik olur. Doğrusu HDP’nin telep edeceği demokrasidir, adalettir, huzurdur” ifadelerini de eleştiren Bayram, şu ifadeleri kullandı:

“Sözün bittiği yerdeyiz. Yazık, çok yazık. Bırakın siyaseti bir kenara; bu vebale ortak olacak mısın Milli Görüşçü kardeşim?”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş