Migros’ta HEM kursu

İnegöl Avm içinde yer alan 5M Migros AVM Aile Kulübü, market içinde kurs atölyesinin açılışı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Yayınlama: 28.12.2017
1.187
A+
A-

Açılışa İnegöl İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik, Migros Bölge Müdürü Hakan Ulay, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

 

Yapılan protokolde Migros Aile kulübü, kurs yeri oluşturarak müşterilerini kurslar hakkında bilgi verip, kurs gruplarının oluşmasını sağlayacak. Oluşan kurs gruplarının MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün e-yaygın sisteminde yer alan programlarında kursları açarak, uzman eğiticilerini sağlayacak.






 

Migros Aile Kulübü Kurs merkezinde haftanın 6 günü saat 10:00-16:00 saatleri arasında, ilk etapta Pasta Yapımı ve Sunumu, Plates-Airobik, Diksiyon, Fotoğraf Çekimi, Model Uçak yapımı kursları başlatıldı. Önümüzdeki günlerde, İğne Oyası, Yağlı boya resim, Rolyef, Filiografi, İşaret dili, Ebru, Ahşap boyama kurslarının açılmasının planlandığı açıklandı.

 

Aile Kulübü kurs merkezinin açılında konuşan İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, “Hayat boyu öğrenmeye katılım oranlarını artırma çalışmalarımız devam etmekte. AB ortalamasının da üzerine çıkmayı planlıyoruz. Bunu yaparken biz sadece kendi kurs merkezlerimizde değil, başta İnegöl Belediyesi, sivil toplum örgütleri, resmi ve özel kurum ve kuruluşlar, hemşeri dernekleri, vakıflarla işbirliği yapıyoruz. Bugün de burada böyle bir hayırlı hizmetin açılışındayız. Bize bu imkanı veren Migros AVM’ye  çok  teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik ise, “İnegöl’de Halk Eğitim ile pek çok yerde kurslar açıyoruz. Bu kursların bazılarında bir müddet sonra kursa devam düşüyor. Burada gördüm ki çok güzel bir atölye oluşturulmuş. İnşallah nitelikli pek çok kursu birlikte gerçekleştiririz. Migros yönetimine bu güzel desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Son olarak konuşan Migros Bölge Müdürü Hakan Ulay, “Migros olarak Bursa’da ilk defa İnegöl’de böyle bir hizmeti halkımıza ve müşterilerimize sunmuş bulunuyoruz. Kısa zamanda böyle bir merkezi oluşturarak Aile Kulübümüz ve Halk Eğitim Merkezi’nin hizmetine sunmuş olmanın gurunu yaşıyoruz. Ben de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş