MiLLETVEKiLi GüREL ÇiFTÇiLERiN MAĞDURiYETiNi GiDERDi

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Türkel Çevre Yolu’nun bir kısmında ürettikleri çekirdeklerin kurutma işlemini gerçekleştiren İnegöllü Çiftçiler, trafikte tehlike yaşattıkları iddiası üzerine Emniyet Ekiplerince, kurutmak için serdikleri çekirdekleri toplayarak çevre yolundan uzaklaştırılmıştı. Konunun kendisine gelmesi ile harekete geçen AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, gerekli izinleri alarak çiftçilerin mağduriyetini giderdi.

Yayınlama: 02.09.2019
710
A+
A-

Ahmet Türkel Çevre yolunun en sakin bölümlerinden biri olan Ortaköy mevkiinde, çiftçiler ürettikleri çekirdekleri sererek kurutma işlemini gerçekleştiriyordu. Daha sonra Bursa’dan gelen talimat ile harekete geçen Emniyet Ekipleri, trafikte tehlike oluşturdukları iddiası ile çiftçileri çevre yolundan uzaklaştırdı.

 

Olaydan haberdar olan Bursa AK Parti Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, gerekli birimlerle iletişime geçerek, çiftçiler adına izinleri aldı ve çevre yolunda kurutma işleminin devam etmesini sağladı.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bursa AK Parti Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, “Geçtiğimiz günlerde konu bana intikal edince bizlerde çiftçimiz için neler yapabiliriz dedik ve bu anlamda gerekli yerlerle iletişime geçtik. Bu yol zaten çok işlek bir nokta değil. İnegöl’ün en sakin trafiği olan yollardan biri. Bu nedenle de buranın bir kısmına çekirdeklerin serilmesinde herhangi bir sakınca yok diye düşünüyoruz” dedi.

 

Yapılan çalışmaların ardından çiftçilerin Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde kurutma işlemini sürdürebileceğini belirten Gürel, “Gerekli çalışmaları yaptık ve çiftçilerimiz adına izinleri aldık. Çiftçilerimiz yolun bir kısmında yine kurutma işlemini gerçekleştirebilecek” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş