‘Milli görüşcü olmayanın nikâhı olmaz’

Yayınlama: 21.03.2024
693
A+
A-

Alanyurt’ta yıllarca Saadet Partisi saflarında yer alan ve üyeliğin yanı sıra yöneticilik geçmişi de bulunan A. G., ‘Saadet Partisi’ne oy vermem’ sözlerin altındaki neden gün yüzüne çıktı. Güneş, partide yönetici birinin ‘Milli görüşçü olmayanın nikâhı olmaz’ ifadelerinin ardından parti ile ilişiğini kestiğini belirtti.

Yıllarca Saadet Partisi saflarında siyaset yapan isimlerden biri olan A. G., mücadelesinin ardından dost sohbetlerinde neden partisinden istifa ettiğini açıklıyor. Saadet Partisi’ne asla oy vermeyeceğini belirten Abdullah G., neden partisinden istifa ettiğini ise şöyle açıklıyor;

“Bir gün yakınım ile birlikte partiye gittik Alanyurt’ta. Yakınım o zaman tabi Saadet Partili değil ama bende istiyorum ki partimize gelsin gitsin ve dolayısıyla da bize oy versin. Partiye girdik sohbet muhabbet ederken orada bulunan bir yönetici aynen şu ifadeyi kullandı: ‘Milli görüşçü olmayanın nikâhı olmaz’. Ben tabi tamamen şoke girdim”






Yaşanan hadiseyi kaldıramadığını belirten A. G., sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Yakın akrabamı oy vermek için ikna etmeye çalışırken, bu söz karşısında duramadım. ‘Yani Türkiye’nin yüzde 50’sinin nikâhı yok ama senin var öyle mi?’ dedim. Daha sonra akrabamı da alarak partiden çıktım. O günden sonra da bir daha o düşünce ile uzaktan yakından ilgimiz olmadı”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş