Mobiliyum’da eğitim atağı

Mobiliyum AVM Başkanı Talha Timur Han ve yönetim kurulu üyeleri, 2018 hedefleri kapsamında yer alan eğitimler kapsamında, ilk olarak kendileri eğitim aldı.

Yayınlama: 14.02.2018
816
A+
A-

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Tümur Han, akademimizde verilen eğitimleri hem destekliyor hem de Sosyal sorumluluk anlamında bu konuda üzerimize düşen tüm sorumluluklarını yerine getiriyoruz” dedi.

 

AVM Yönetim Kurulu Başkanı Temur Han, 2018 yılı hedefleri arasında en çok önem verdikleri konulardan birinin de Mobiliyum AVM’deki tüm Showroomların tamamen profesyonellerden oluşan kadrolar ile  yola devam etmesini sağlamak, mevcut kadrolarda ise eğitimler ile daha profesyonel hale gelmek olduğunu ifade etti.






 

Timur Han, “Zaman ve Toplantı Yönetimi İş ve Özel Hayat Dengesi adlı eğitimi değerli Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile almış bulunmaktayız. Almış olunan eğitimlerde hocalarımızı belirlerken de çok titiz davranıyor, muhakkak hocalarımızın özel sektörde deneyimli olmasına ve akademik boyutu ile kendilerine katma değerde bulunan hocalar ile çalışıyoruz” dedi.

 

19 Şubat 2018’de ise yine Mobiliyum Akademi bünyesinde Mobiliyum’da çalışan satış temsilcilerine Satış ve Satış Sonrası Hizmet başlığı altında eğitim vereceklerini dile getiren Temur Han, bu eğitimlere firma Sahiplerinin ve çalışanların önem vermesini, geleceğe yatırım yapmak adına tüm çalışanların bu eğitimlere katılmalarını istedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş