Motosiklet tutkunu çocuklar bisikletlerini Cruiser’e çevirdi

İnegöl’de Cruiser Marka motosiklet tutkunu küçük kardeşler, bisikletlerini Cruiser motosiklete benzetti.

Yayınlama: 09.06.2020
958
A+
A-

Bursa’nın İnegöl ilçesinde babalarına ait oto tamir işletmesinde vakit geçiren Emre Mete (16) ve Enes Mete (11), Cruiser marka motosiklet tutkunu oldukları için bisikletlerini motosiklete benzetti.

 

Tutkunu oldukları motosikleti alacak gücü olmadığı için kardeşi ile bisikletlerini Cruiser marka motosiklete benzettiklerini ifade eden Emre Mete (16), şu ifadeleri kullandı:






 

“Biz kardeşimle Cruiser motorunun tutkunuyuz. Seviyoruz o motoru ama alacak gücümüz yok, çok pahalı bir motor. Bende de böyle bir bisiklet vardı. Arabamızı sattık bir tane işletme arka lastiğimiz vardı. Böyle bir şey yapmaya karar verdim. Bizim dükkânımızın yanında bir tornacı var; Yasin abi. Yasin abiye bisikleti motor gibi yapabilir miyiz dedim. O da olur dedi. Yardımcı oldular sağolsunlar”

 

Cruiser motosiklete benzetmek için bisikletini geçirdiği evreleri anlatan Emre Mete (16),

 

“Sonra arka lastiğin enini kestik ortasına kadar yaptık. İki tane arka bisiklet jantı bulduk. Ön ve arka olarak birleştirdik. Ortaya mil atarak bu lastiğin ortasını arka jant olarak yaptık. Bu bisiklet balık şase olduğu için kaynak olması daha kolaylaşıyor. Ortasına 30 cm uzatma demiri attırdım. Zinciri uzunlaştırdık. Sonra deneme sürüşü yaparken bisikletin pedal mili bozuldu. Milde biraz boşluk var. Onu da yaptıktan sonra keyifli bir şekilde süreceğiz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş