MÜEZZİNOĞLU YİNE ÇAT KAPI GELDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önceki akşam İnegöl’de bir kahvehaneye giderek vatandaşlar ile okey masasına oturdu.

Yayınlama: 05.06.2017
549
A+
A-

 

Bursa’da bulunan programının ardından Ankara’ya dönmek için yola çıkan Çalıma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yol güzergahından geçerken dönüş yaparak İnegöl’e 2. kez çat kapı ziyarette bulundu.

 






İnegöl’e döndüğü sırada ilk olarak, Süleymaniye Mahallesi, İstiklal Caddesi üzerinde bulunan İnegöl Rumeli Türkleri, Yardımlaşma ve Dayanışma derneğini ziyaret eden bakan Müezzinoğlu, dernek başkanı Salim Kaplan, dernek üyeleri ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Bakan Müezzinoğlu, Rumeli Derneği’ne üye vatandaşların kiraz ikramını geri çevirmedi. Kiraz yiyerek vatandaş ile sohbet eden bakan Müezzinoğlu oğlu ardından Turgutalp Mahallesi’nde bulunan bir kahvehaneyi ziyaret etti.

 

Bakanın kahvehane ziyaretine İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel’de eşlik etti. Ziyarette bakan Müezzinoğlu okey oynayan vatandaşların masasına oturarak vatandaşların taleplerini dinledi.

 

Vatandaşlara fotoğraf çektirdikten sonra kahvehaneden ayrılmak için yola çıkan bakan Müezzinoğlu, basın mensuplarının Rakka operasyonu ile ilgili sorularını yanıtsız bırakarak, Ankara’ya gitmek üzere yola çıktı.

 

Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Bakan Müezzinoğlu, basın mensuplarının Rakka operasyonu ile alakalı soruyu yanıtsız bıraktı. Bakan daha sonra Ankara’ya gitmek üzere yola çıktı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş