Müftülükten sabah buluşması

İnegöl Müftülüğü, sabah namazı buluşmaları çerçevesinde Pazar sabahı Yeniceköy Mahallesi Çarşı Camii cemaati ile bir araya geldi.

Yayınlama: 11.12.2017
698
A+
A-

Program sabah ezanının okunmasından sonra Çarşı Camii İmam Hatibi Muhammed Azizoğlu tarafından Yasin-i Şerif süresi  mealiyle birlikte okundu. Yeniceköy Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Yeniceköy Çarşı Camii ilahi grubu tarafından  ilahiler seslendirildi.

 

Müftü Güzel, sohbette Kudüs ve Mescid-i Aksan’ın  tarihçesini ve önemini anlattı.  Kudüs, Mescid-i Aksa ve tüm Müslümanların huzuru, selameti, kurtuluşu, birlik ve bereberliği için dualar edildi.






 

Güzel konuşmasında, “Bu sabah bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen cami görevlilerine,  bu caminin cemaatine çevre camilerden gelen cami görevlilerine ve cemaatlerine ve bu  sabah namazı buluşmasında programa katılanlara çay süt,  zeytin, peynir, simit ve poğça ikramında bulunan cami derneği başkanı ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim.  Bu vesileyle özellikle hafta sonları birkaç camimizde sabah namazı buluşmaları gerçekleştirmek istiyoruz.  Cami derneklerimizden gönüllü bu programın yapılmasını arzu edenler olursa , cami  görevlisi arkadaşlarımıza durumu bildirsinler. Bizler de bu buluşmalarımızı gerçekleştirmeye çalışalım. Özellikle gençlerimizin ve çocuklarımızın katılımlarını sağlamaya çalışalım. Bu buluşmalar hem kaynaşmaya, hem tanışmaya ve en önemlisi de sevgi ve saygı , birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir hayat  yaşamamıza vesile olacaktır” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş