O ORAN İNEGÖL’DE YÜZDE 80

İnegöl’de maske ve eldiven kullanımı tedbirler kapsamında artarken, birçok vatandaşın maske kullanım tedbirlerine uyduğu ama eldiven kullanımına ise çok dikkat etmediği görüldü.

Yayınlama: 15.04.2020
940
A+
A-

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavir Kovid-19 nedeni ile açıklanan tedbirler kapsamında vatandaşların eldiven ve maske kullanımına önem vermeleri gerektiği açıklanmıştı.

 

Yapılan açıklamaların ardından İnegöl’de birçok vatandaş maske kullanım noktasında beklenilenin çok üzerinde bir performans gösterdi. İnegöl’de sokağa çıkan her 10 vatandaştan 8’inin maske kullandığı gözlemlenirken, vatandaşların eldiven konusunda ise ilgisiz olduğu görüldü.






 

KALABALIK ALANLARA MASKESİZ GİRİLMİYOR

Öte yandan İnegöl’ün kalabalık noktalarına, özellikle vatandaşların sıklıkla uğradığı fırın, banka ve PTT gibi kurumlara maskesiz girişler yasaklandı. Alınan tedbirler neticesinde İnegöl’de birçok vatandaş maske ile sokağa çıkmaya başladı.

 

MASKE DESTEĞİ

Devlet tarafından birçok İnegöllü vatandaşın adresine maske gönderilmişti. Sonrasında da İnegöl Belediyesi de devreye girerek maske konusunda İNESMEK marifeti ile maske üretmeye başladı. İnegöl’de kısa süre içerisinde birçok vatandaşın önlemini alarak maske ile sokağa çıkması, yetkilileri de sevindirdi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş