öĞRETMENLERiN SOSYO-EKONOMiK SORUNLARI ÇöZüLMELi

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Torun yayınladığı mesajında, “Öğretmenlerimizin sosyo-ekonomik sorunlarının da baştan ayağa giderilerek, layık oldukları konuma gelmeleri bizim için vazgeçilmez ve yapılması gereken en acil girişimdir” dedi.

Yayınlama: 24.11.2019
503
A+
A-

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, “Öğretmenlerimizi anmak, onların insan, toplum ve millet hayatındaki önemlerini paylaşmak, büyüyen  ve katlanan meselelerini seslendirmek biz Milliyetçi Hareket Partisi için çok önemlidir. Bilindiği üzere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verilmesinin üzerinden 91 yıl geçmiştir. Bu tarihi gün ise 38 yıldır Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Üzerimizde hiçbir şeyle ölçülemeyecek büyüklükte emekleri bulunan öğretmenlerimizin elbette haklarını ödeyebilmemiz mümkün değildir. Gelecek nesillerin yetişmesinde, olgunlaşmasında, fikir ve kanaat sahibi olmalarında hayati bir rolü olan öğretmenlerimizin, aziz millet varlığı açısından taşıdığı önem hiçbir şeyle kıyaslanamayacaktır” dedi.

 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN






“Evlatlarımızın küçük yaşlarda başladıkları eğitim ve öğretim sürecinin her aşamasında; öğretmenlerimizin göz nuru, şefkati, merhameti ve öğütleri belirleyici bir niteliktedir” diyerek konuşmasını sürdüren Torun, “Örnek davranışlarıyla bilgi pınarlarından içirdikleri öğrencilerinin zihniyetini ve kişiliğinin oluşmasını temin eden bu güzide mesleğin mensuplarını gözümüz gibi sakınmamız gerekmektedir. Şayet geleceğin riske atılması veya çıkmaza sürüklenmesi istenmiyorsa, öğretmenlerin imkân ya da kaynak kısıtlamaları gibi bahanelerle oyalanmaması icap edecektir. Öğretmenlerimizin sosyo-ekonomik sorunlarının da baştan ayağa giderilerek, layık oldukları konuma gelmeleri bizim için vazgeçilmez ve yapılması gereken en acil girişimdir. Çocuklarımıza bir harf öğretebilmek için yurdumuzun her köşesinde ve İnegöllümüzde heyecanla görev yapan, fedakârlığın zirve isimleri olan saygıdeğer öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aileleri ve öğrencileri ile birlikte mutlu, huzurlu ve saadet dolu yıllar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş