‘Onlar kazanmak için yola çıkmadılar’

Yayınlama: 26.03.2024
328
A+
A-

Orhaniye Mahallesi mitinginden konuşan TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank,  ‘Yeniden Refah Partisi’ni eleştirdi ve vatandaşların oynanan oyuna dikkat etmesi gerektiğini belirterek, “Onların tek derdi var, kaybettirmek. Onların kazanma gibi bir şansı yok. Yüzde 10 oy alamazsanız meclis üyesi bile çıkarma şansınız yok. Onlar kazanmak için yola çıkmadılar” dedi.

Daha önce AK Parti ile yol yürüyen bazı partilerin bugün farklı siyasi yollara düştüğünü vurgulayan Varank, şöyle konuştu:

“Koltuğu verince iyi, koltuk altından gidince ‘Ben oynamıyorum’ diyorlar. Makamları olunca ‘Ben Recep Tayyip Erdoğan’ın neferiyim’ diyenler koltuk altlarından gidince hemen başka yollara sapıyorlar. Biz pazara kadar değil evelallah mezara kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasındayız. Onun davasının arkasındayız. Bir önceki seçimde bizimle beraber hareket edip şimdi farklı yollara sapanlar ne istiyorlar biliyor musunuz? Onların tek derdi var, kaybettirmek. Onların kazanma gibi bir şansı yok. Yüzde 10 oy alamazsanız meclis üyesi bile çıkarma şansınız yok. Onlar kazanmak için yola çıkmadılar. Onlar kaybettirmek için yola çıktılar. Siyaset kazanmak için yapılır. Kazanacaksın. İlçene, şehrine, ülkene, milletine kazandıracaksın ama onların derdi ne? ‘Biz bu AK Parti’ye, Cumhur İttifakı’na nasıl kaybettiririz?’ Sakın onlara yüz vermeyin”






HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş