OTOBÜS KAZASININ ŞOFÖRÜ SERBEST BIRAKILDI

7 Mart 2016 tarihinde İnegöl’e bağlı Osmaniye Köyü mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında, 7 kişinin hayatını kaybetmiş, 39 kişi ise yaralanmıştı. Kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen otobüs şoförü çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yayınlama: 24.04.2017
733
A+
A-

7 Mart 2016 tarihinde İnegöl’e bağlı Osmaniye Köyü mevkiinde Türk Metal Sendikasına bağlı üyelerin içinde buldunuğu  yolcu otobüsü kontrolden çıkarak  şarampöle devrilmişti. Kazanın ardından otobüste bulunan 7 kadın hayatını kaybetmiş, 39 kişi ise yaralanmıştı.Kazanın ardından yalanan yolcular İnegöl,Bursa ve çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

 

Kaza sonrası ağır yaralı olarak kurtularan ve İnegöl Devlet Hastanesine sevk edilen otobüs şoförü Mehmet Tüzün , sağlık durumu nedeniyle, Muradiye Devlet  Hastanesien sevk edildikten sonra sağlığına kavuştu. Tedavi gördüğü Muradiye Devlet Hastanesi’nden taburcu edilen ve ardından gözaltına alınan otobüs şoförü Mehmet Tüzün, İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından mahkemeye çağırıldı.






 

CİSİM CARPMIŞ

İfadesi alınan otobüs şoförü Mehmet Tüzün, ilk ifadesinde, seyir halindeki otobüsün camına Osmaniye Köyü mevkiinde bir cismin çarpması nedeniyle camın patlaması sonucunda, yolu görmediğibi ve otobüsün refüje düştüğünü iddia ettiği bilgisine ulaşıldı.

 

SERBEST BIRAKILDI

7 kişinin ölümüne,39 kişinin ise yaralanmasına neden olan otobüs sürücüsü Mehmet Tüzün ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ve yurtdışı yasağı ile serbest bırakıldı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş