Özcan’ın ‘Villa’ siyaseti vatandaşa çarptı; ‘Şimdiye kadar neredeydiniz?’

Yayınlama: 21.03.2024
1.095
A+
A-

İyi Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Sevda Özcan, siyasi getiri adına Boğazova’daki kaçak villaları gündeme getirdi. Yıllar önce yapımı biten villalarla ilgili sosyal medyada bir video yayınlayarak adeta ‘ergen’ siyaseti güden Özcan’a bir vatandaşın cevabı ise; ‘Şimdiye kadar neredeydiniz?’ oldu.

Hükümet partisinin adayını eleştirmek için konu geliştiren ve bu kapsamda Boğazova’daki kaçak villaların olduğu bölgeye giden İyi Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Sevda Özcan, yıllar önce yapımı biten villaları siyasi malzeme yapmak için bir takım açıklamalarda bulundu.

Bölgede yüzlerce kaçak ev bulunurken, şimdiye kadar işlem yapılmaması geçtiğimiz yıllarda da vatandaşın tepkisine neden olmuşken, Özcan’ın ve dahi İyi Parti’nin daha önce bu konuda bir açıklaması bulunmazken, yapılan yeni açıklama vatandaşlar tarafından da tepki ile karşılandı.

Özcan’ın açıklamalarının sosyal medyada yayınlanmasının ardından bir vatandaşın, ‘Evet kaçak yapılar var. Yıllardır var ama şimdiye kadar siz neredeydiniz?’ ifadelerinin kullanması diğer vatandaşların beğenisini kazandı.






HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş