öZDEMiR, ÇALIŞMALARINI SüRDüRüYOR

İyi Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Kurşunlu pazaryerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Özdemir, kısa süreli sohbetlerde bulunarak vatandaşlardan dinlediği sorunları not aldı.

Yayınlama: 21.02.2019
691
A+
A-

İyi Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, beraberindeki eski Kurşunlu Belediye Başkanı ve CHP İnegöl Belediye Meclis Üyesi Adayı Erkan Dönmez, eski Cerrah Belediye Başkanı ve İyi Parti İnegöl Belediye Meclis Üyesi Adayı İsmail Karaman, İyi Parti İnegöl ilçe Başkanı Eray Soral ve partililer ile birlikte, Kurşunlu Mahallesi’nde kurulan pazaryerini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Özdemir, özellikle yaşlılarla oturup sohbet ederek gönüllerini aldı.

 

Pazarda vatandaşlarla sohbet ettikten sonra açıklamalarda bulunan Özdemir, şu ifadeleri kullandı: “Seçim maratonu başladı. Bizlerde insanlarımızın hangi konularda şikayetleri, arzuları var bunları yerinde tespit etmek için buradayız. Vatandaşımız bir çok konuda dertli. Biz burada notlarımızı alıyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyip not alıyoruz ve neler yapılabilir noktasında çalışmalar yapıyoruz”






 

Özdemir, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı: “1 Nisan’da göreve başlayacağız inşallah. Biz buna inanıyoruz. Bu nedenle de çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Elimizden geleni yapıp, halkımızın huzur ve refahı için projelerimizi üreteceğiz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş