öZDEMiR’DEN MANALI ÇIKIŞ ‘AKAN ÇARŞI’

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında Kuyumcular Çarşısı’nı ziyaret etti. Özdemir, yağmur nedeni ile Kuyumcular Çarşısı’nın isminin ‘Akan Çarşı’ olarak adlandırıldığını ifade etti.

Yayınlama: 27.02.2019
775
A+
A-

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Özdemir, bu kapsamda Kuyumcular Çarşısı’nı ziyaret etti.

 

Esnaflara hayırlı işler dileyen Özdemir, ardından yaptığı açıklamada, “Kuyumcular Çarşısı esnaflarımızın yanındayız. Nam-ı diğer Akan Çarşı’da. Valla ben koymadım bu ismi. Esnafımız koymuş, benim de kulağıma fısıldadılar. Neden diye sorunca; ‘Başkanım sözde üstümüz kapalı, her yerden su akınca adı böyle kaldı’ dediler. Biz onu hallederiz o kolay da, esnafa randevu verip ‘Şuraya, şu saatte gelin’ demek hiç yakışık olmamış. Kim mi demiş? O kendini biliyor. Biz hepsini ziyaret edip, hatırlarını sorduk. Taleplerini not aldık. Güler yüzlü, hoş görüşlü tüm kuyumcu esnafımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah hayırlı ve bereketli işler versin” dedi.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş