Özdilek’te 23 Nisan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini kapsamında İnegöl Özdilek Avm ‘ye giren her çocuk Türk Bayrakları ile karşılandı. Özdilek İnegöl Alışveriş Merkezi’ndeki kutlamalar, büyük ilgi gördü.7’den 70’e herkesin katılım sağladığı etkinlikte, Hacer Salih Yıldız İlkokulu öğrencileri ve Kocatepe İlkokulu öğrencileri gösterilerini sundu.

Yayınlama: 25.04.2018
710
A+
A-

 

Özdilek AVM’nin  çim alanında gerçekleşen etkinliğe çok sayıda öğrencinin yanı sıra aileler ve gösteriyi izlemek isteyen birçok misafirimiz katıldı.  Etkinlik boyunca bando takımı da günün anlam ve önemine uygun parçalar çaldı. Gösteri sonrasında ödüllü oyunlar  oynandı. Küçük misafirlerimize  meyve suyu, kek ve pamuk şeker ikram edildi. Gösteri yapan çocuklara hediyeler verildi.

 






Özdilek’te yapılan gösteri ve kampanyalarla ilgili açıklama yapan İşletme Müdürü Halil İbrahim DEMİRCAN, “Kocatepe İlköğretim Okulu ve Hacer Salih Yıldız İlkokulu öğrencileriyle birlikte 23 Nisan şenliklerimizi gerçekleştirdik. Ayrıca  21-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz  tüm oyuncaklarda %50 ve %30, bisikletlerde ise %15 indirim kampanyasıyla da çocuklarımızın bayramını doldu dolu yaşamasını sağladık. Çocukların bu mutluluğunu Özdilek olarak paylaşıyoruz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş