Özel öğrenciler Yunus polislerle eğlendi

İnegöl Halk Eğitim Merkezine bağı 23 Yaş Üstü Engelliler Eğitim Merkezi öğrencileri, 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın yıl dönümü nedeniyle İnegöl’de görev yapan polisler ile bir araya geldi. Öğrenciler, Yunus Polislerin motosikletlerine binerek mini tur attı.

Yayınlama: 11.04.2018
510
A+
A-

10 Nisan Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle yurt genelinde ve İnegöl’de çeşitli kutlamalar gerçekleştirildi.

 

İnegöl Halk Eğitim Merkezine bağlı 23 Yaş Üstü Engelliler Eğitim Merkezi’nin kutlaması ise diğerlerinden farklı oldu. Emniyet teşkilatını unutmayan 23 yaş üstü engelliler, okullarına İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı emniyet mensuplarını davet ederek, çeşitli halk dansları oynadı.






 

23 Yaş üstü engelli öğrencilerin bu jestine karşılık veren emniyet mensupları, polis motorlarına binmek isteyen engelli öğrencileri kırmayarak, okul bahçesinde güvenli bir şekilde gezdirdi.

 

Yunus Polisler eşliğinde motorlar ile gezen öğrenciler emniyet mensuplarına teşekkür etti.

 

Program ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Seçkin Acar,” 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, İnegöl Halk Eğitim Merkezi 23 Yaş Üstü Engelli Kurs Merkezi’nde eğitim gören kursiyerlerimizin katılımıyla, ilçemizde hizmet veren bütün emniyet mensuplarını, ekiplerimizin müsait olanlarını kurs merkezimizde ağırlayarak bir farkındalık oluşturmak istedik. Burada ki engelli kursiyerlerimizin kendi elleri ile verdikleri bir hizmet gerçekleştirildi. Amacımız bu günün anısına bir farkındalık oluşturmaktı. Çocuklarımız burada hep birlikte emniyet mensupları ile doyasıya eğlendiler, birlikte güzel bir vakit geçirmiş olduk” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş