Posoflular protokol ziyaretlerine başladı

İnegöl Posof Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cavit Dülger, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Kaymakamı Ali Akça ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı ziyaret etti.

Yayınlama: 21.03.2018
688
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde kongre ile dernek başkanlığına seçilen Cavit Dülger ve yönetim kurulu üyeleri seçimin ardından protokol ziyaretlerine başladı. İlk olarak İnegöl Kaymakamı Ali Akça’yı ziyaret eden dernek yönetimi ardından İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı ziyaret etti.

 

Ziyaretler ile ilgili bilgi veren İnegöl Posof Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cavit Dülger, “ Kongrenin hemen ardından hemşerilerimiz ile birlikte kültürümüzü daha fazla nasıl yaşatabiliriz, derneğimize ve kıymetli hemşerilerimize neler katabiliriz anlayışı ile istişarelerimize başladık. Malum ilk olarak İnegöl’ümüzün Mülk-i İdare Amiri Sayın Kaymakamımız Ali Akça’yı makamında ziyaret ettik, derneğimiz ve Posof Kültürü ile ilgili bilgiler verdik. Daha sonra ise üyemiz, hemşerimiz İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican müdürümüzü ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. İnşallah hem İnegöl için, hem hemşerilerimiz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş