RAMAZANDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SICAK YEMEK VERİLECEK

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ramazan ayında iftar çadırları kurulamayacağı için ihtiyaç sahibi ailelerin evine yemek gönderileceğini açıkladı.

Yayınlama: 22.04.2020
580
A+
A-

Ramazan ayı tüm Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de corona virüs tedbirleri kapsamında geçecek. Sosyal mesafeyi ve izolasyonu sağlamak adına yardım çadırları kurulamayacağı için İnegöl Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere evlerinde yardım sağlanacak.

 

SICAK YEMEK GÖTÜRÜLECEK






Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye başkanı Alper Taban, “Öncelikle evinde yalnız yaşayan, rahatsızlığı olan, yemek yapamayacak olan ailelerimizi tespit etmeye çalışıyoruz. Geçmişte gerek huzurevi müdürlüğümüz gerekse de Umuteli Sosyal Yardımlaşma Derneğimiz aracılığıyla evlere sıcak yemek götürüyorduk. Bu yıl corona virüsle mücadeleden dolayı ramazan çadırları da kurulmayacağı için toplu iftarlar olmayacak. Biz, gerçekten de evinde ramazan boyunca sıcak bir yemek pişiremeyecek vatandaşların iftarlığını ve sahurluğunu onlara ulaştırmak istiyoruz. Bununla ilgili de arkadaşlarımız bir çalışma yürütüyor. İnşallah sayılar ve aileler belli olduktan sonra, ramazanın ilk gününden itibaren yemekleri ulaştırmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş