RUKiYE TEYZE UNUTULMADI

2 yıldır İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevinde kalan ve geçtiğimiz hafta vefat eden 91 yaşındaki Rukiye nine için önceki gün akşam mevlit programı düzenlendi.

Yayınlama: 03.07.2019
516
A+
A-

Yeniceköy Mahallesinde yeni binasında hizmetini sürdüren İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor.

 

AİLE OLMANIN TÜM GEREKLİLİKLERİ YERİNE GETİRİLİYOR






Burada kalan yaşlıların kendilerini aile ortamı içinde hissetmeleri adına tüm imkanları seferber eden ve huzurevi sakinlerine konforlu bir yaşam kalitesi sunan İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi Müdürlüğü, sadece kurum içerisinde değil, kurum dışında da bir çok etkinlik düzenliyor. Yaşlıların sadece kalacakları bir mekan değil, manen de kendilerini kıymetli hissedebilecekleri etkinlikler yapılıyor. Piknikler, günü birik geziler düzenleniyor. Vefat eden yaşlılar için de cenaze ve defin hizmetlerinden mevlit okutulmasına kadar aile olmanın gerektirdiği her ne varsa hassasiyetle gerçekleştiriliyor.

 

RUKİYE NİNE İÇİN DUALAR EDİLDİ

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde vefat eden huzurevi sakinlerinden 91 yaşındaki Rukiye Öz için önceki gün akşam mevlit düzenlendi. 2017 yılından bu yana İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevinde kalan Rukiye ninenin vefatı Huzurevinde derin üzüntüye sebep olmuştu. Düzenlenen mevlit programına; Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, Müftü vekili Ömer Faruk Atan ile huzurevi sakinleri ve personel katıldı. Huzurevi binasında gerçekleştirilen mevlitte, huzurevi sakinleri tarafından çok sevilen ve gelen ziyaretçilerin de ilgi odağı olan Rukiye nine başta olmak üzere vefat eden huzurevi sakinleri için dualar edildi.

 

KENDİ ANNE BABAMIZ GİBİ GÖRÜYORUZ

Mevlit sonrası kısa bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, “Büyüklerimiz bizim kıymetlilerimiz. Onlar bizim emanetlerimiz. Huzurevinde sıcak bir aile ortamı var. Rukiye Ninemize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Belediye doğuştan ölüme her alanda var. Huzurevi Müdürlüğü bu anlamda üstüne düşen sorumluluğu yerine getiriyor. İnegöl Belediyesi olarak burada çalışan personellerimiz, başta Müdürümüz olmak üzere sizleri kendi büyüğümüz olarak kabul ediyoruz. Buradaki yaşlılarımız bizim annemiz, babamız gibi. Biz Cenabı Allah’ın sevgili kullarıyız. Niye? Bize çok güzel bir fırsat verildi. Buradaki insanlara Cenabı Allah’ın emaneti olarak güzel bir şekilde hizmet edersek, Allah’ın rızasını kazanırsak, Allah katında makbul olur. Buradaki kardeşlerimiz bu anlayışla, bu düşünceyle sizlere kendi anne-babalarına hizmet eder gibi hizmet etmeye çalışıyorlar. Ben bu duygu ve düşüncelerle hepinizi tekrar selamlıyorum. Misafirlerimize de katıldıkları için teşekkür ediyorum. Allah okunan mevlitleri, yapılan duaları kabul etsin” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş