SAÇLARI İLE GÜNDEME GELEN MİNİK BARAN TELEVİZYON PROGRAMINA KONUK OLDU

İnegöl’de doğduğu günden beri saçına makas değmeyen ve beline kadar uzayan saçları ile görenleri hayrete düşüren minik Baran, ulusal bir televizyon programına katıldı.

Yayınlama: 25.09.2017
1.937
A+
A-

Saçına doğduğundan bu yana makas değmeyen 7 yaşındaki Baran, ailesiyle birlikte Zahide Yetiş’le programına katıldı.Uzun sarı saçları ile Türkiye’nin gündemine oturan Baran’ın saçları, programa katılanları ve izleyenleri hayrete düşürdü.

KESTİRMEYE KIYAMADI 
3 çocuk sahibi Hediye ve Osman Barış çiftçinin 7 yıl önce bir erkek çocukları daha dünyaya geldi. Baran ismini verdikleri bebeğin altın sarısı saçlarını beğenen babası, oğlunun saçını kestirmeye kıyamadı. Baran, geçen yıl sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı. 

BARAN’IN İSTEĞİNE GÖRE KESİLECEK 
7 yaşına gelen Baran’ın boyu 1 metre 10 santimi bulurken, saç uzunluğu ise 55 santime ulaştı. Aile, eğitim öğretim dönemi yaklaşmasına rağmen evlatlarının saçını kestirmeye kıyamadı.
Yaptığımız haberin ses getirmesiyle Baran’ın ailesine ulusal kanalardan telefon yağdı. Hediye ve Osman Barış çifti, Zahide Yetiş’le programından gelen teklifi kabul ettiler. Pazartesi günü sabah yayınlanan programa katılan Baran’ı görenler hayrete düştü. Programda da saçlarının ne zaman kesilip kesilmeyeceği konuşulurken, Baba Osman Barış’ın Baran’ın isteğine göre hareket gedeceklerini söyledi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş