Sahada çalışan polis sayısı arttı

Emniyet Genel Müdürlüğü’nce yürütülen pasaport ve sürücü belgesi hizmetlerine ilişkin iş ve işlemler, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’ne devredilmesinin ardından İnegöl Emniyet Müdürlüğünde sahada çalışan personel sayısı arttı.

Yayınlama: 03.04.2018
591
A+
A-

Daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen pasapor ve sürücü belgesi hizmetleri ile ilgili işlemler geçtiğimiz gün Türkiye Geneli’nde Nüfus Müdürlüklerine devredildi.

 

Daha önce İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik, Tescil, Denetleme Büro Amirliğinde, Emniyet Müdürlüğüne bağlı personeller tarafından yürütülen işlemler artık Nüfus Müdürlüğünde sivil personel tarafından yürütülecek.






 

Bu kapsam İnegöl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Trafik,Tescil,Denetleme Büro amirliğinde çalışan personelin sahada çalışacağı ve İnegöl’de sahada çalışan personel sayısının artacağı bilgisine ulaşıldı.

 

Uygulama nedeniyle daha önce Trafik, Tescil, Denetleme Büro amirliğinde Pasaport ve Sürücü Belgesi işlemlerine bakan 8 personel, İnegöl’de çeşitli birimlerde görev alacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş