Şahin’den yağış değerlendirmesi ‘Ana arterler ve köprü geçiş güzergâhlarında sorun yok’

Yayınlama: 12.07.2024
128
A+
A-

İnegöl’de aniden bastıran kuvvetli yağış sonrası durumu yerinde inceleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, vatandaşların karşılaştığı sorunları ve alınan önlemleri değerlendirerek, “Ana arterler ve köprü geçiş güzergâhlarında vatandaşlarımızın sorun yaşamayacağı şekilde gerekli önlemler alındığını gördüm” dedi.

Şahin: “Önlemler Zamanında Alındı”

Şahin, ana arterler ve köprü geçiş güzergâhlarında vatandaşların sorun yaşamaması için gerekli önlemlerin alındığını belirtti. BUSKİ ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde dolan logarların vidanjörlerle zamanında açıldığını vurgulayan Şahin, “Ana arterlerde sorun yaşanmaması bizler ve İnegöl halkı açısından olumlu olmuştur.” dedi.






Az Sayıda Hasar Tespiti

Her ne kadar genel anlamda önlemler etkili olsa da bazı yerlerde az da olsa yağmurdan zarar gören vatandaşlar olduğu tespit edildi. Şahin, bu vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Yağışta zarar gören esnafımıza ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Belediyelere ve BUSKİ Ekiplerine Teşekkür

Zemci Şahin, zorlu koşullarda fedakârca çalışan İnegöl ve Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ekiplerine de teşekkürlerini sundu. Şahin, “Zorlu koşullarda fedakârca çalışan İnegöl ve Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ekiplerine de teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş