Sahte plakalı araçta yakalanan tacirlerden 1’i tutuklandı

Geçtiğimiz Salı günü, sahte plakalı araçla İnegöl’de uyuşturucu ticareti yaparken yakalanan 3 şahıstan biri tutuklandı. Bir şahsın işlemleri sürüyor.

Yayınlama: 22.12.2017
704
A+
A-

Geçtiğimiz gün Bursa´dan İnegöl´e seyir halinde olan özel otomobilin yol üzerinde plakalarının değiştirildiği ihbarı üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü ekipleri, petrol istasyonunda duran araçta yaptıkları incelemede bir adet tabanca ve mermi ile torpido kısmına gizlenmiş bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdiler.

 

Edinilen bilgilere göre, içerisinde üç kişinin bulunduğu özel otomobilin plakalarının değiştirildiği ihbarı üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu aracı Metal sanayi kavşağındaki petrol istasyonunun yıkama bölümünde fark ettiler.






 

Özel otomobilin üzerinde takılı bulunan 16 STM 06 sayılı plakayla ilgili yapılan sorgulamada herhangi bir olumsuzluk ortaya çıkmayınca, şüphe üzerine araç içerisinde arama yapıldı. Koltukların altında farklı bir araca ait plaka bulan ekipler, otomobilde bulunan D.Y. ve S.A. ile sahte kimliğinde D.A.  yazan İ.V.’yi gözaltına aldılar.

 

Koltukların altında bulunan 16 JOY 57 sayılı plaka çalıntı bir araca çıkarken, şahısların ve aracın içerisinde detaylı bir arama yapan emniyet ekipler, bir adet tabanca ve mermi, torpido kısmına gizlenmiş bir miktar uyuşturucu madde metanfetamin ele geçirildi.

 

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan 3 şahısta ekipler tarafından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan 3 şahıstan İ.V. tutuklandı. Kadın D.Y. adli kontrolle serbest kalırken, S.A.’nın başka bir olaydan dolayı gözaltı süresi uzatıldı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş