ŞAMPiYON; GüVENLiK

İSKO tarafından geleneksel olarak düzenlenen Voleybol Turnuvası, bu yıl da coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Turnuvanın sahibi ise Güvenlik Takımı oldu.

Yayınlama: 02.05.2019
992
A+
A-

İSKO tarafından geleneksel olarak sürdürülen voleybol turnuvasına bir yenisi daha eklendi. Turnuvada dereceye giren takımlar ise şu şekilde sıralandı: Bölümler Arası Voleybol Turnuvası Şampiyonu İSKO Güvenlik Takımı, turnuva ikincisi İSKO Mühendis Takımı, turnuva üçüncüsü İSKO Boya Terbiye A takımı oldu. Turnuvanın en değerli oyuncusu ise İsko Boya Terbiye A takımından Muammer Yazıcı oldu.

 

Kupa törenine Fabrika Müdürü Eşref Tuncer, Ar-Ge Merkezi Müdürü Mahmut Özdemir, Dokuma Müdürü Yılmaz Güler, Tahakkuk Şefi Yalçın Türkel, Güvenlik Amiri Önder Yalçın, İnsan Kaynakları Şef Yardımcısı Aslı Alaguş, İdare Amir Yardımcısı Yalçın Kaya, fabrika mühendisleri ve çalışanların aileleri katıldı.






 

Törende açıklamalarda bulunan İSKO Personel Müdürü Sedat Binici, ” İsko A.Ş. Personel Müdürü Sedat Binici yaptığı konuşmada, “18.03.2019 Pazartesi günü İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi kapalı spor salonunda başlatmış olduğumuz ve yaklaşık 1,5 aydır devam eden İSKO Bölümler Arası 9. Geleneksel Voleybol Turnuvasını, bugün sizlerin katılımıyla coşkulu bir havada gerçekleştirmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 6 grup ve 24 takımla başlayan turnuvamızda çalışanlarımızın arasında kurum kültürü oluşmasında ve İSKO ailesinin daha da anlam ve önem kazanmasına, takım ruhu, motivasyonlarının artırılmasında önemli bir yer edinmiştir. Mutluluğun çalışma performansı üzerinde etkili olduğunun bilincindeyiz. Mutlu insanlar işyerinde verimlilikte diğerlerine göre daha yüksek oranlara sahip olduğu, insanların ruh halleri iyi olduğunda problemleri daha hızlı çözmeye, işbirliğine ve yaratıcılığa daha yatkın oldukları, çalışan bağlılığı, üretkenlik ve kalite oranlarının daha

yüksek olduğu gözlemlenmiştir. Turnuva boyunca İSKO olarak çalışanlarımızın takım olma, sorumluluk alma, iyi iletişim , iyi konsantrasyon, motivasyon ve davranış kontrolü gibi kişisel gelişimleri olmuştur. İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne, Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğüne desteklerinden dolayı, işyerimizin üst yönetimi ve genel müdürümüze, fabrika müdürümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş