Sanat atölyesine kayıtlar başladı

İnegöl Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ve öğrencilerin sömestr tatillerini eğlenceli bir hale getirmeyi amaçlayan 15 Tatil Çocuk Sanat Atölyesine kayıtlar başladı.

Yayınlama: 04.01.2018
547
A+
A-

Keçe yapımı, seramik guaj boyama, ebru sanatı, pasta yapımı ve karagöz gölge oyunu olarak her gün farklı bir etkinlikle eğlenceli bir kursun gerçekleştirileceği 15 Tatil Çocuk Sanat Atölyesi bu yıl 2. ve 3. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak 22 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Çocukların hayal güçlerini sanatla bütünleştirip el becerilerini arttırmanın amaçlandığı 15 Tatil Çocuk Sanat Atölyesi hakkında konuşan Belediye Başkanı Alper Taban; “İnegöl Belediyesi olarak kültür sanat ve sosyal aktivitelerimiz tüm hızıyla devam etmekte. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz marifetiyle her yıl birçok konser, etkinlik, söyleşi ve gösteriye imza atmaktayız. Gerek İnesmek kursları, gerek enstrüman kursları, gerekse de koro çalışmaları gibi birçok etkinliğin merkezi haline gelen şehrimizde çocuklarımıza yönelik sanat atölyesi çalışmalarını da gerçekleştirmekteyiz” şeklinde konuştu.






 

15 TATİL ÇOCUK SANAT ATÖLYESİ

Çocuk Sanat Atölyesi kurslarımızı sömestr boyunca İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi atölyelerinde gerçekleştireceğiz diyen Taban; “Bugünün yarını; Yarının Geleceği olan çocuklarımız için her yıl düzenlemiş olduğumuz 15 Tatil Çocuk Sanat Atölyesini bu yıl 22 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Bu yılki atölyemiz 2. ve 3. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırlanmıştır. Çocuklarımız Atölye eğitimlerini belediyemiz bünyesindeki usta öğreticilerimizden öğrenecekler.”

 

HER GÜN FARKLI BİR ETKİNLİK

Kurslarımız kapsamında; Keçe yapımı, seramik guaj boyama,, ebru sanatı, pasta yapımı ve karagöz gölge oyunu olarak her gün farklı bir etkinlikle çocuklarımızın karşısında olacağız diyen Taban, “15 Tatil Çocuk Sanat Atölyesi, öğleden önce 11:00 ile 12:30 ve öğleden sonra da 13:30 ile 15:00 saatleri arasında olmak üzere iki grup halinde gerçekleştirilecektir” diye konuştu.

 

SON BAŞVURU TARİHİ 17 OCAK

Çocuk Sanat Atölyemize kayıtlarımız 17 Ocak Çarşamba günü sona erecektir diyen Taban; “Kontenjanımızın sınırlı olduğunu buradan bir kez daha belirtmek isterim.22 Ocak Pazartesi günü başlayacak olan 15 Tatil Çocuk sanat atölyesi çalışmalarımız diğer tüm eğitim ve etkinliklerimiz gibi ücretsiz olup katılacak kursiyerlerimizin tüm malzemeleri belediyemiz tarafından karşılanacaktır.”

 

Taban son olarak; “İnegöl Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen bu etkinliğimize bütün çocuklarımızı buradan davet ediyoruz. Ayrıca yarıyıl tatilinin şimdiden bütün öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş