Savcı kaleşnikoflu cinayete ağırlaştırılmış müebbet istedi

4 Ocak 2015 tarihinde Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde özel otomobili ile seyir halindeyken Gökhan Akın (31) tarafından kaleşnikoflu saldırı sonucu hayatını kaybeden Güray Efe cinayetinin duruşması görüldü. Mahkeme heyeti tutuklu 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi

Yayınlama: 13.01.2020
761
A+
A-

4 Ocak 2015 tarihinde Bursa’nın İnegöl İlçesi Alanyurt Yolu üzerinde seyir halinde olan iş adamı Güray Efe’ye ait özel otomobil aynı güzergahta seyri halinde olan başka bir otomobilin saldırısına uğradı. Kaleşnikof uzun namlulu tüfeğin kullanıldığı saldırını ardından yaralanan Güray Efe 10 ay sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Saldırının ardından şüphelilerin yakalanması için hareket geçen emniyet ekipleri, saldırının azmettiricisi olan Emin Mayıl isimli şahısı Bursa’da yakaladı. Yaklanan şüpheliden alınan ifadeler doğrultusunda saldırıyı gerçekleştirdiği ortaya çıkan Gökhan Akın, saldırıdan 170 gün sonra Bursa’nın İnegöl İlçesi’ne bağlı kırsal Yeniceköy Mahallesi’nde kaldığı eve yapılan operasyonla yakalandı.






 

Yakalanan her iki şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Tutuklanan cinayet şüphelisi iki şahıs müebbet hapis cezasına çarpıtıldı. Karar, yargıtay tarafından bozulduktan sonra yapılan yeni yargılama savcı her iki sanığa da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini talep etti.

 

Duruşma mahkeme heyeti tarafından ileri bir tarihe ertelendi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş