ŞEHİT AİLELERİ İÇİN ÖZEL PROGRAM

Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün eşi Ayşe Küçük, İnegöl İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen programla ile şehit aileleri ile bir araya geldi. Ayşe Küçük ve Kaymakam Ali Akça’nın eşi Ferahil Akça, yemek sırasında masaları tek tek gezerek Şehit aileleri ile yakından ilgilendi.

Yayınlama: 03.03.2017
1.182
A+
A-

Orhan-1 İnegöl Köftecisi’nde düzenlenen programa Vali İzzetin Küçük’ün eşi Ayşe Küçük’ün yanı sıra Bursa Jandarma Komutanı’nın eşi Zeynep Hacıoğlu, İlçe Kaymakamının eşi Ferahil Kurtuluş Akça, Belediye Başkanının eşi Sevinç Aktaş ve 19 şehit ailesi katıldı.

 

Yemekte Vali eşi Ayşe Küçük ve beraberindeki protokol eşleri, tüm şehit yakınları ile yakından ilgilenerek, isteklerini not aldılar. Şehit ailelerine çeşitli hediyeler de takdim edildi.






 

ENGELLİ ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Vali İzzetin Küçük’ün eşi Ayşe Küçük daha sonra beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Halk Eğitim Merkezinin 23 yaş üstü Engelli okulunu da ziyaret etti. Ziyarette konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, engelli öğrencilere yönelik açılan kursların Türkiye’de tek olduğunu belirterek, “49 öğrencimize eğitim öğretim hizmeti veriyoruz. Öğrencilerimizle eğitimlerin yanı sıra geziler, spor etkinlikleri, gençlik kampları yapıyoruz” dedi.

 

Vali İzzetin Küçük’ün eşi Ayşe Küçük, öğrencilerin öğretmenleri nezaretinde engelleri birer birer açtığını belirterek, kursu açan Halk Eğitim Merkezi yöneticilerine teşekkür etti.

 

Engelli öğrenciler, el emekleri olan bayrak desenli hediyeleri Vali eşi ve protokol eşlerine takdim ettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş