SEVENLERi SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

İnegölspor taraftarlarının sevilen ismi ve İnegöl basın camiasında kısa süre mesai harcayan Şükrü Karaaslan, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlama: 12.07.2019
1.045
A+
A-

İnegölspor camiasının sevilen ismi ve aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda ilçe basınında kısa süreliğine mesai harcayan Şükrü Karaaslan, ani vefat haberi ile sevenlerini yasa boğmuştu. Karaslan’ın cenaze namazı İnegöl’e bağlı kırsal Çeltikçi Mahallesi’nde cuma namazına müteakip kılınarak mezarlığa defnedildi.

 

İNSAN AKINI






Cenaze namazına sadece ilçemizden değil, İstanbul, Kocaeli, Ankara ve Bursa’dan gelen vatandaşlar da katıldı. Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi partielrin temsilcileri, Gebzespor Tribün Lideri Sedat Tozar, Gebzespor yönetimi, Bursaspor Texas Tribün Liderlerinden Necmi Ayyıldız, Ankaragücü temsilcileri, Karaaslan’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

 

Cenaze namazında büyük üzüntü yaşayan İnegölspor Tribün Lideri Tevfik Taşkın, ilçe dışından cenaze namazı için gelen ve ilçemizde Karaaslan’ı yolculuğunda yalnız bırakmayan İnegölsporlu futbolcular, taraftarlar ve vatandaşlara, acılarını paylaştığı için teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş