SiLAHLI ÇATIŞMADA 2 KiŞi TUTUKLANDI

Sinanbey Mahallesinde 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin ise yaralandığı silahlı çatışmada 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yayınlama: 04.09.2019
619
A+
A-

Olay 8 gün önce Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde bulunan bir oto kiralama işyerinde meydana gelmişti.  Kerem A, ile oğlu Kenan A, oto kiralama işyerine giderek Ahmet C, ve işyerinde bulunan oğlu Alper C. ile İddiaya göre alacak verecek yüzünden tartışmaya başladılar. Çıkan tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Silahların konuştuğu olayda Kenan A. üzerinde çıkardığı silahla Ahmet C’yi vurdu. Bu sırada Ahmet C’nin oğlu Alper C’de babası vuran şahısa ateş etti. Kaçan şahıslar araçlarına doğru kaçtı. Araç içerisinde başka silah alan Kerem A. ise tekrar işyerine gelerek Alper A’yı vurarak kaçtı.

Bu sırada silah seslerine dışarıya çıkan oto kiralamacı işyerinin yanında bulunan Yaşar A’da çıkan mermilerin hedefi oldu. Kolunda yaralanan Yaşar A., Ahmet C. ve oğlu Alper A. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaşanan silahlı çatışmada yaralanan Kenan A. ile babası Kerem A. ise kendi araçlarıyla hastaneye gitti.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralılardan Alper Can C. hayatını kaybetmişti.






 

Olaya karışan Kerem A. ile oğlu Kenan A.’nın tedavileri Bursa’da yapılıyordu. Geçtiğimiz günlerde tedavisi tamamlanan Kerem A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Silahlı çatışmada yaralanan Kerem A.’nın oğlu Kenan A.’da babası gibi tedavisi bitmesinin ardından tutuklanarak ceza evine gönderildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş