Sinan Aktaş güven tazeledi

Eğitim Bir-Sen İnegöl Şubesi 6. Olağan Kongresinde mevcut başkan Sinan Aktaş tekrar başkan seçildi.

Yayınlama: 08.10.2018
1.040
A+
A-

Osmaniye Mahallesi Belediye Sosyal Tesisleri Beyaz Martı Sokak No.11 adresinde bulunan tesislerde geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen kongrede tek liste ile gidilen kongrede Sinan Aktaş tekrar başkan seçildi.

 

Kongrede açıklamalarda bulunan Sinan Aktaş, “Her arkadaşımız azimli ve çalışkan. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum, Türkiye´nin 420 bin üyesi ile yetkili Sendikası olan Eğitim Bir-Sen İnegöl´de bin 160 üye sayısı ile öğretmenleri temsil eden yetkili eğitim sendikası olmuştur.  Memur-Sen konfederasyonuna bağlı olan sendikamız Milli Eğitim çalışanlarının özlük ve sosyal haklarına çözüm üretmekte hukuk bürosu ile hizmet vermekte yaptığı anlaşmalarla üyelerinin lehine pozitif ayrımcılık sağlamakta ortaya koyduğu projelerle ses getirmekte ve bunun yanı sıra birçok seminer konferans ve salon toplantısı yaparak gündem belirlemektedir” dedi.






 

Tek liste ile gidilen kongrede Başkan Adayı Sinan Aktaş,  yönetim kurulu üyeliklerine de Serdar Yücel, Uğur Horata, Okan Tan, Özlem Işıklar, Metin Bayhan ve Kadir Solak´a yer verildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş