SULAR ÇEKiLDi KOKUDAN DURULMUYOR

Boğazköy Barajı mevkiinde suların çekilmesi ile birlikte balıklar karada kaldı. Suların çekilmesi ile ölen balıklar karada kalınca etrafı koku sardı. Birçok vatandaş balık ölümleri nedeni ile barajın bazı kısımlarına kokudan dolayı gidilemediğini belirtti.

Yayınlama: 02.09.2019
795
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda Boğazköy Barajı’nın sularının artması ile balıklar tarlalara kadar gelmişti. Suların çekilmesi ile barajın bazı mevkilerinde balıklar karada kaldı. Uzun sürede karada kalan balıklar etrafa koku saçmaya başladı.

 

 Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hamzabey Mahallesi sakinleri, “Suların çekilmesi ile birlikte barajın bizim köy olan kısımlarında balıklar karada kaldı. Daha sonra balıklar ölürken, ölü balıklar kıyılarda kaldı ve koku saçmaya başladı” dedi.






 

Koku nedeni ile barajın bazı kısımlarına gidilemediğini belirten mahalle sakinleri, “Bizlerde köyümüze yakın olan kısımlarda balık tutmaya giriyorduk ama şimdi gidemiyoruz. Çünkü ölü balıkların kokusundan durulmuyor” dedi.

 

Mahalle sakinleri, ölü balıkların temizlenmesi gerektiğini ifade ederek, ilgili kurumlardan bu konud ayardım beklediklerini ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş