Taban, meşalelerle karşılandı

Yayınlama: 26.02.2024
428
A+
A-

Seçim çalışmaları kapsamında kırsal Bilalköy ve Kulaca Mahallelerini ziyaret eden Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Alper Taban, meşalelerle karşılandı. Taban, burada yaptığı açıklamada, önümüzdeki süreçte önemli işlere imza atılacağını belirtti.

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Alper Taban, seçim çalışmalarını kırsal ve merkez olmak üzere iki koldan sürdürüyor. Öte yandan Başkan Taban’ın haricinde, AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı’nda teşkilatlar çeşitli kollara ayrılarak İnegöl’ün tümüne yayılacak bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Alper Taban, Bilalköy ve Kulaca Mahallelerini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Taban, burada yaptığı açıklamada, vatandaşların teveccühünden dolayı müteşekkir olduğunu belirtti.






Başkan Taban, ayrıca kendisini meşalelerle karşılayan gençlere teşekkür etti.

Önümüzdeki süreçte önemli bir oy alarak yeniden Cumhur İttifakının zaferi ile seçimlerin sonuçlanacağına inandıklarını belirten Taban, yeni süreçte İnegöl ve kırsal alanlar için önemli işlere imza atılacağını belirtti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş