TABAN’A ÇOŞKULU KARŞILAMA

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başlamasının ardından, Alper Taban başkan adayı olarak açıklanmıştı. Başkan adayı olarak açıklanan Alper Taban partililer tarafından coşku ile karşılandı.

Yayınlama: 08.11.2017
459
A+
A-

Geçtiğimiz Cuma günü İnegöl Belediye Başkanlığı için AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından temayül gerçekleştirilmişti. Temayülde Belediye Meclis üyeleri, İlçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri olmak üzere 103 kişi oy kullanmıştı. Gizli olarak yapılan temayülün sonuçları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya tarafından alınarak Ankara´ya götürülmüştü.

 

GENEL MERKEZE GİTTİLER






AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, İnegöl Belediye Başkan Adayları Alper Taban ve Nedim Bayram´ı Ankara´ya çağırdı.

 

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve İlçe Başkanı Adem Demirel´in nezaretinde yola çıkan Alper Taban ve Nedim Bayram, AK Parti Genel Merkezinde önce Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ile görüştüler.

 

Görüşmenin ardından İnegöllü adaylar Genel Merkeze gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüştüler. İnegöl Belediye Başkanlığı için Alper Taban´ın seçildiği öğrenildi.

 

COŞKUYLA KARŞILANDI

Cumhurbaşkanı tarafından başkan adayı gösterilen Alper Taban, İnegöl’deki bir petrol istasyonu önünde partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

 

ADEM DEMİREL AÇIKLAYACAK

Öte yandan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, meclisten önce de adayları olan Alper Taban’ı kamuoyuna tanıtacaklar.

 

BUGÜN SEÇİLECEK

AK Partinin İnegöl Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Alper Taban, Bursa Valiliği tarafından bu gün saat 15.00’de belirlenen olağanüstü toplantı ile Meclis üyelerince yapılacak seçimde resmen Belediye Başkanı olacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş