Taksimetreye zam geldi Açılış 4.5 TL oldu

İnegöl’de taksimetrelere gelen zamlarla ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Taksiciler Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, “Şuan aldığımı mevcut zam kararı normal“ dedi. Yılmaz gelen zam ile birlikte taksimetrelerin açılış ücretinin 4.5 TL olduğunu belirtti.

Yayınlama: 24.02.2018
845
A+
A-

 

EN UZAK NOKTA 25 TL

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Taksiciler Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, “ Taksimetrelere her yılın belli aylarında zam geliyor. Şuan aldığımı mevcut zam kararı  normal. 4.5 TL açılış, 3.60 TL atma. Beklemede 4.5 oluyor. Daha önce açılış 3.80’di şuanda 4.5 TL oldu. İnegöl’de en uzak noktaya şehir merkezinde en fazla 25 TL yazıyor” dedi.






 

ZAMLARIN NEDENİ AKARYAKIT

Zamların nedeni ile ilgili konuşan Yılmaz, “ Geçmişte almış olduğumuz zamlar anlaşmazlıklarla oldu. Bilinçsizce hareket edildi ya da listeyi görmeden alınan kararlardan. Akaryakıt zamları malumunuz, ortada ”diye konuştu. 

 

UKOME KARARI

 Bagaj ücreti alınacak tabi oda anlaşmaya tabi. UKOME kararı ile gelen listemizde kg hesabına 1.25’ten hesaplanacak oda karşılık anlaşmaya bağlı. İnisiyatifine kalmış bir şey, fazlada alabilirsin.  Her şey resmi, yasal olmayan hiçbir şeyimiz yok.  Şikayetler ile ilgili cezai işlemler uyguluyoruz. Hata olduğunda 44 31 53’ü arayarak vatandaşlarımıza yardımcı olabiliriz. Bizzat iletişime geçiyoruz. Şikayetler olurken karşılıklı yargılıyoruz. Şahsın plakasını biliyorsan karşılaştırırız.  Taksicisi arkadaşımızı da, müşterimizi de mağdur edemeyiz. Taksimetrelerimizde mühür var. Onu değiştirmek mümkün değil. Bir kişi ben şuraya gideceğim dediğinde eksik parası varsa taksimetre açılmıyor. Olmaz diye bir şey yok, müşteriler velinimetimiz bizim. Var olup ta piyasası öldürmek, arkadaşları mağdur etmek olmaz, hakkımız neyse onu alıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR

Hastanede ki sorun ile ilgili konuşan Yılmaz, “ Görüşmelerimiz sürüyor, Şuan mevcut yerimiz var. Durak olarak belediyenin bize gösterdiği yer var. Ama uzak kaldığı için olumsuz baktık. Ama iyi bir yer bakıyoruz, görüşmelerimiz devam ediyor. Araçların belli bir yerde toplanma yeri olacak ama mevcut yerimizde sürkilasyon var. Acilde bir butonumuz var hastalar butona basınca 2-3 dk da orada oluyoruz. Bazı arkadaşlar olur olmaz sıkıntıları yaşıyor gibi gösterseler de herkes ekmeğini kazanıyor. İyi bir yer yapmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

 

BURSA’DA 4 TL

Gelen zamlar ile Bursa’da ise taksimetre açılış ücretleri 3.30 kuruştan 4 TL’ye yükseldi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş