Tepkiler yükseldi…

İnegöl’de bir çok duyarlı vatandaşın tepki gösterdiği olaylardan biri de İshakpaşa Camii mevkiinde meydana geldi. Caminin hemen yanında bulunan bankta oturarak çekirdek yiyen bir grup, daha sonra çöpleri etrafa saçarak uzaklaştı

Yayınlama: 04.01.2020
670
A+
A-

İnegöl’de bir çok duyarlı vatandaşın tepki gösterdiği olaylardan biri de İshakpaşa Camii mevkiinde meydana geldi. Caminin hemen yanında bulunan bankta oturarak çekirdek yiyen bir grup, daha sonra çöpleri etrafa saçarak uzaklaştı.

‘Temiz bir İnegöl için bende varım’ sloganı ile bir çok İnegöllü vatandaş çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmuştu. Özellikle Hikmet Şahin Kültür Park içinde bulunan banklar, duyarsız vatandaşların yediklerini etrafa saçması ile şehrimizde tepkiler yükselmişti.

Bu ve benzeri olaylar gün geçtikçe azalırken, İshakpaşa Camii Yanında bulunan banka eğlenen bir grup duyarsız insanların çekirdek yiyerek, daha sonra çöplerini etrafa saçması, tepkilerin yeniden yükselmesine neden oldu.






Duyarsız bir grup insanın neden olduğu kötü görüntü ve çöpler, bir çok İnegöllü vatandaş tarafından tepkiyle karşılandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş, “bunu yapan insan olamaz. Hayvanlar bile oturdukları yerleri böyle pis bırakmıyor. Temizlik hususunda duyarlılık gösterilmesi için bir farkındalık oluşturuldu İnegöl’de. Ama hala nasipsiz insanlar var. Artık bu şahısların tespit edilerek cezalandırılmasını istiyoruz. Ceza olursa bu insanlar aynı şeyi bir daha yapamaz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş