TOKİ 3. Etap Konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlıyor

Yayınlama: 01.01.2024
1.225
A+
A-

2021 yılında başlanan ve 550 günde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan TOKİ 3. Etap konutlarının inşaatı nihayet sona erdi. Bu süreçte yaşanan uzun inşaat aşamasının ardından, konutlar 15 Ocak 2024 tarihi itibariyle hak sahiplerine peyderpey teslim edilmeye başlanacak.

Akhisar – Karalar bölgesinde konumlanan TOKİ 3. Etap konutları, başlangıçta zamanında hak sahiplerine teslim edilememesi nedeniyle uzun süre tartışmalara konu olmuştu. Ancak proje, geçen süre zarfında yapılan çalışmalar sonucunda tamamlanarak hak sahiplerine teslim aşamasına geçiyor.

İnşaatın tamamlanmasıyla birlikte, konutların sahiplerine teslim edilmesi süreci 15 Ocak 2024 tarihi itibariyle başlayacak ve bu süreç peyderpey devam edecek.






TOKİ 3. Etap konutlarının bölgeye olan etkisi sadece yapılaşma ile sınırlı kalmayacak. İnegöl’de, konutların hak sahiplerine teslim edilmesinin ardından kira fiyatlarında dengeleme beklentisi bulunuyor. Bu durum, bölgedeki emlak piyasasının yeni bir döneme girişine işaret ediyor.

TOKİ 3. Etap konutlarının uzun bir sürecin ardından tamamlanması, hem inşaat sektöründeki gelişmeleri yansıtıyor hem de bölgedeki emlak dinamiklerinde değişikliklere neden olması bekleniyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş