Özbekistan ile mobilya alanında dev anlaşmalar

Yayınlama: 29.02.2024
282
A+
A-

AGM Ajans koordinatörlüğünde İnegöl’e gelen Özbekistan mobilyacılar, görüştükleri İnegöl firmaları ile dev anlaşmalar imzaladı ve imzaladı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AGM Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Galip Meriç, “Çok güzel anlaşmalar imzalandı. Ben tüm firmalarımıza bu anlaşmaların hayırlı, bereketli olmasını diliyorum” dedi.

Özbekistan’dan toptan mobilya alımı için AGM Ajans aracılığı ile İnegöl’e gelen 13 mobilyacı, Oylat’taki bir otelde ikili görüşmelere başlamıştı.

Yapılan görüşmelerin ardından 13 kişilik alım heyeti, ürünlerini beğendiği firma yetkilileri ile mağaza ve fabrika ziyaretlerinin ardından pazarlık konusunda da anlaşarak sözleşme imzaladı. Kaparo tutarları da ilgili firmaların hesaplarına yatırılırken, maddi katkısı dev anlaşmaların süreceği öğrenildi.






Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AGM Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Galip Meriç, şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle daha önceki demecimizde de ifade ettiğim gibi 14 yıllık bir tecrübeyi, İnegöl’ün yararına kullanmak için harekete geçmiştik. Bu kapsamda yıllardır yurt dışında ziyaret ettiğimiz firmaları, yaptığımız organizasyon ile İnegöl’e getirmeye karar verdik. Bu kapsamda da Özbekistan’dan toplam 13 kişiden oluşan alım heyetini İnegöl’e getirdik. Burada firmalarımız ve alım heyetindeki iş insanları arasında ikili görüşmeler başladı. Bu görüşmelerin tamamlanmasının ardından mağaza ve fabrika ziyaretlerine geçildi”

Alım heyetinin mağaza ve fabrika ziyaretlerinin ardından sözleşme imzaladığını belirten Meriç, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Özbekistan’dan gelen müşterilerimiz, beğendiklerini ürünleri üreten firmalarımızın mağaza ve fabrikalarını ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından da sözleşme kısmına geçildi. Dev anlaşmalar imzalandı. Koparalar da yatırıldı. İnegöl’e bu konuda katkı sağlamaktan dolayı çok mutluyuz. Çok güzel anlaşmalar imzalandı. Ben tüm firmalarımıza bu anlaşmaların hayırlı, bereketli olmasını diliyorum. Yeni çalışmaları da yakında kamuoyu ile paylaşacağız. İnşallah çok daha güzel organizasyonlar ile geleceğiz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş