Türkiye’de bir ilk; Mobiliyum AVM ‘uluslararası mobilya festivalinin’ startını veriyor

Yayınlama: 19.09.2024
20
A+
A-

Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Temur Han, 22-27 Eylül Tarihleri arasında 35 farklı ülkeden 150’den kişiden fazla mobilya satın alım firma yetkililerini İnegöl’de ağırlayacaklarını duyurdu. Türkiye’de geniş katılımlı ilk olarak gerçekleştirilecek olan ‘Mobilya festivali’ ilçe ihracatına büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Temur Han, 22-27 Eylül tarihleri arasında İnegöl’de düzenlenecek olan ve 35 farklı ülkeden 150’den fazla mobilya satın alım firmasını ağırlayacakları büyük bir mobilya festivalini gerçekleştireceklerini açıkladı. Türkiye’de ilk kez bu kadar geniş katılımlı gerçekleştirilecek etkinlik, İnegöl’ün ihracatına önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Talha Temur Han konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Ticaret Bakanlığı’nın UR-GE desteği ve Maden, Metal ve Orman Ürünleri Daire Başkanlıklarının katkılarıyla bu önemli organizasyonun hayata geçirildiğini belirtti.






Sözlerini sürdüren Han, “Dünyanın dört bir yanından gelen satın alımcılar, Mobiliyum tarafından oluşturulan ihracat komisyonu ile özenle seçildi. Ziyaretçiler hem showroomlarımızda hem de üretim alanlarımızda mobilyalarımızı yakından inceleme fırsatı bulacaklar” diye konuştu.

Mobiliyum AVM’nin, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si olarak bu büyüklükte bir organizasyonu ilk kez gerçekleştireceğini belirten Han, İnegöl’ün Türkiye ihracatında 18. sırada yer aldığını ve bu etkinliğin, ilçenin mobilya sektöründeki ihracatını artırmaya katkıda bulunacağını vurguladı.

Festival sadece uluslararası alanda değil, aynı zamanda yerli tüketiciler için de önemli fırsatlar sunacak. 22-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Mobiliyum AVM Alışveriş Festivali’ ile nihai tüketicilere cazip indirimler ve kampanyalar sunulacak.

Etkinlik, Mobiliyum Yönetim Kurulu, profesyonel ekip ve ihracat komisyonunun 5 aylık titiz çalışmaları sonucunda hayata geçirildi. Talha Temur Han, bu süreçte yoğun emek veren tüm üyelerine teşekkürlerini iletti.

İnegöl’ün mobilya ihracatına büyük bir ivme kazandırması beklenen bu festival, sektörde Türkiye’nin küresel ölçekteki gücünü bir kez daha ortaya koyacak.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş