ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KONFERANSI

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında bilgilendirme konferansı düzenlendi.

Yayınlama: 24.02.2020
572
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı düzenlenen konferansa Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Cahit Özdemir, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, AK Parti İlçe yöneticisi Mustafa Durmuş, MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İnegöl İlçe Başkanı Alparslan Demir, “Türk gençliği, uyuşturucu çeteleri ve bunlarla ilişkili odakların kirli oyunlarıyla karşı karşıyadır. Ne yazık ki bu kirli oyunlar, günlük hayatımızda ve sosyal çevremizde kendini hissettirmektedir. İnegöl Ülkü Ocağımızın uyuşturucuya hayır kampanyası kapsamında saha ve sosyal medya çalışmalarımızla; Uyuşturucu Kullanımının önüne geçilmesi ve toplumsal farkındalığın arttırılmasını gaye edindik. Bizler medeniyeti Türk-İslam membaında bulan iman ve inanç ile içinde bulunduğumuz meselelerin çözümünü varlık sebebimiz olarak atfetmekteyiz” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş